Novar dünya markası olacak

GELİŞMİŞ ve yeni nesil teknikleri kullanan, uzman ve deneyimli ekipleri bir araya getirmeyi öncelikli hedef olarak gören Novar Poliklinikleri, hizmet kalitesini sürekli artırıyor. Novar, lazer epilasyon başta olmak üzere, uzman doktorlar tarafından yapılan medikal estetik işlemleri, dolgu, botoks, cilt tedavileri, ayrıca uzmanlar tarafından yapılan kaş ve kontur tasarımlarıyla birçok alanda hizmet veriyor.

SAĞLIK TURİZMİNDE İDDİALI

Novar Poliklinikleri, sağlık turizminde de marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Novar Poliklinikleri’nin yöneticisi Damla Demir Yılmaz, kliniklerinde verdikleri hizmetlerinin yanı sıra sağlık turizmi alanında Avrupa ve Ortadoğu ülkeleriyle çalıştıklarını söyledi. Yılmaz, “Dünyanın dört bir yanından sağlık turizmi ile ülkemize gelenlere yönelik birçok hizmetimiz var. Saç ekimini gibi uygulamaları kendi bünyemizde yaparken, diğer bazı büyük tedavilerde ise anlaşmalı kurumlarla iş birliği yapıyoruz. Bu alanda gördüğümüz ilgi ve talep her geçen gün artıyor” dedi.

YÜZDE 90’I KADIN

Kadın istihdamını destekleyen Novar Poliklinikleri’nde çalışanlarının yüzde 90’dan fazlası kadınlardan oluşuyor. Kadın istihdamını artırma hedefiyle çalıştıklarını dile getiren Yılmaz, “Yapılan araştırmalar kadın çalışanların şirketlerin potansiyellerini her alanda daha da güçlendirdiğini gösteriyor. Biz de kadının gücüne önem veren bir kuruluş olarak kadınları her zaman destekliyoruz” diye konuştu.

ALANINDA UZMAN HEKİMLER

Sektörde öncü olan ve ilklere imza atan Novar’ın her polikliniğinde bütün medikal işlemlerin alanında uzman hekimler tarafından yapıldığını ifade eden Damla Demir Yılmaz, her sektörde olduğu gibi sağlık sektöründe de merdiven altı işlem yapan ve sonuçları ölüme kadar giden birçok vaka ile karşılaşılabildiğini kaydetti. Tabelasında ‘poliklinik’, ‘tıp merkezi’ ve ‘hastane’ yazmayan hiçbir yerde işlem yaptırmamaları konusunda sık sık uyarılar yaptıklarını dile getiren Yılmaz, yakın zamanda Novar’ın dermatologları tarafından hazırlanan her cilde göre yıkama jelleri ve nemlendiricilerin Sağlık Bakanlığı onayından geçerek satışa sunulduğunu bildirdi.

https://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/izmir/novar-dunya-markasi-olacak-42193949

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top
Sohbeti başlat
Detaylı bilgi almak ister misiniz?
Merhaba 👋
Sizlere nasıl yardımcı olabiliriz?